Астрологиня назвала п’ять знаків, які стануть багатшими і щасливішими – гороскоп на 24 січня

24 січня це день винахідників та експериментаторів. Не варто зволікати з прийняттям рішень. Зірки сприятимуть рішучим. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

“Дослухайтеся до своєї інтуїції, – говорить астрологиня. Вона допоможе прийняти правильне рішення. У разі потреби запишіться на прийом до лікаря. Саме цього дня будуть поставлені точні діагнози. Розпочніть курс оздоровчих процедур. Тіло добре відреагує на турботу про нього. Підвищується плодючість організму. Час подумати про поповнення в родині. Виявляйте турботу про близьких і нужденних. Вчасно озвіться на прохання про допомогу. Задовольніть свої естетичні потреби. Малюйте, слухайте музику, створюйте красу своїми руками. Приділіть більше часу вихованню дітей. Не примушуйте їх до чогось. Вчіться домовлятися і чути одне одного. Цього дня варто змінювати роботу і шукати курси для підвищення кваліфікації. Багатшими та щасливішими мають шанс стати Тельці, Терези, Козероги, Водолії і Стрільці”.

Овен (21 березня 20 квітня)

Максимально застосовуйте свої здібності, тоді зумієте гори звернути. Прислухайтеся до колег. Але не дозволяйте іншим керувати вами. Настав ваш зоряний час.

Телець (21 квітня 20 травня)

Відчуєте, що час щось змінювати. Беріть на себе відповідальність за те, що стається вдома. Триває складний фінансових період. Не варто вкладати гроші у бізнес. Нові знайомства швидко розчарують.

Близнюки (21 травня 21 червня)

Мало що встигатимете. Здаватиметься, що усі двері зачиняються перед вашим носом. Максимально використовуйте можливості, які дарує вам життя. Не ведіться на обіцянки.

Рак (22 червня 22 липня)

Гроші, на які очікуєте, надійдуть вчасно. Можна розраховувати на преміальні за попередній місяць. Допомагайте рідним пережити кризу. Щоб уникнути проблем із печією, перегляньте раціон.

Лев (23 липня 23 серпня)

Не слід вкладати гроші у нерухомість. Перевіряйте здачу у магазині, не забувайте речі у транспорті. Вислухайте коханих і друзів. Їм знадобиться ваше уміння розрадити і підбадьорити.

Діва (24 серпня 23 вересня)

Не розпочинайте нові справи. Завершуйте те, що залишилося з попереднього місяця. Переслідуватиме відчуття дежавю. Нагадають про себе старі помилки. Відкладіть підписання майнових доручень і оформлення спадку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Карпати замело снігом: казкові фото зимового високогір’я

Терези (24 вересня 23 жовтня)

Заробітками потішить. Розглянете кілька вигідних фінансових пропозицій. У ваше життя захочуть повернутися колишні чоловіки і дружини. З новою силою спалахне нерозв’язаний сімейний конфлікт.

Скорпіон (24 жовтня 22 листопада)

Переслідуватиме відчуття тривожності. Зараз навіть прості справи можуть виявитися не підйомними для вас. Нагадають про себе колишні залицяльники. Не слід починати стосунки знову. Розслабитися допоможуть танці, плавання і тепла ванна.

Стрілець (23 листопада 21 грудня)

Входите у період сплячки. Економте внутрішню енергію. Сил бракуватиме. Можливі солідні втрати. Не позичайте гроші знайомим. Зруйнуєте дружбу.

Козеріг (22 грудня 20 січня)

Упевнено рухаєтеся в напрямку, який собі обрали. Обставини складатимуться на вашу користь. Мудрості і наполегливості вистачить, аби не схибити і проігнорувати провокації.

Водолій (21 січня 20 лютого)

Не беріть на себе додаткових обов’язків. Важко буде дотриматися обіцянок. Допомагайте порадами, але не присвячуйте іншим свої час і сили. Утримайтеся від великих витрат.

Риби (21 лютого 20 березня)

Вівторок принесе очікуваний заробіток. Побільшає залицяльників. Дякуйте за увагу і не відштовхуйте людей, які захоплюються вами. Відкриєте у собі нові творчі здібності.

Астрологиня здивувала прогнозом на останній тиждень січня. Дізнайтеся скоріше, які зміни чекають на кожен знак зодіаку.