Поранений у сідниці Рогозін погрожує “операцією відплати” проти української армії

Колишній керівник російської державної компанії Роскосмос Дмитро Рогозін, який був поранений в зад в результаті удару по ресторану в тимчасово окупованому Росією Донецьку, тепер погрожує українській армії “операцією відплати”.

Рогозін обіцяє українським військовим страшну помсту і лякає тим, що російські “космічні апарати” нібито зафіксували місце, звідки по ресторану вели вогонь, повідомляє Gazeta.ua.

На його думку, він є “офіцером” і повинен помститися за осколок в дупі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ледь не вбитий Рогозін надіслав Макрону “подарунок” та лист з погрозою

“Я вважаю, що ми встановили точно ту зброю, з якої проводився постріл… Ми продовжуємо відстежувати бойовий розрахунок, який по нас вів вогонь… Як чоловік, як офіцер я зобов’язаний просто операцію “Відплата” реалізувати” – заявив Рогозін.

Про поранення Рогозіна стало відомо 21 грудня. Ресторан “Шеш-беш” в Донецьку, де ексголова Роскосмосу святкував свій день народження, був обстріляний. За даними ЗМІ, він отримав осколкові поранення.

Пізніше Рогозіна ушпиталили. Пропагандисти повідомили, мовляв, Рогозіну загрожує параліч. Потім його перевезли в московський госпіталь і там прооперували. Нажаль, операція прошла вдало і Рогозін пішов на поправку.