Даша Квіткова розсекретила свій величезний заробіток

Поки ще дружина ведучого Нікіти Добриніна блогерка Даша Квіткова розповіла, скільки заробляє щомісяця.

В інтерв’ю Маші Єфросиніній Даша зізналася, що задіяна в декількох напрямках реклама в соцмережах, SMM, контент-мейкери, інфлюенс-блогери, а також вона створила академію, де можна навчитися заробляти на крипті. Все це дозволяє Квітковій заробляти $30-40 тис. на місяць, пише “УНІАН”.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Напівгола Квіткова похвалилася новими формами

Водночас не всі ці гроші доходять до блогерки, бо у неї є команда, якій потрібно виплачувати зарплату.

“У мене реклама розписана на два місяці вперед. В день максимум одна-дві реклами. Це стеля. Зараз я заробляю $30-40 тис. на місяць. Це не чистий мій заробіток. У мене велика команда. Менеджер заробляє 15%. Є піарник, фотограф, стиліст, візажист. Кожен день я роблю донати”, зазначила блогерка.

Також Квіткова розповіла, що хоче забезпечити своєму синові Леву гідне майбутнє. У неї в планах є відкрити рахунок в банку для сина, щоб у 18 років він розумів, що у нього є якийсь статок.

Блогерка Даша Квіткова приголомшила прихильників сумною новиною.

Вони з ведучим Нікітою Добриніним розлучаються. Півтора тижні тому він поїхав з будинку, де вони жили родиною. Вони продовжують спілкуватися заради спільного сина однорічного Лева, повідомила вона під час розмови з Машею Єфросиніною.

За словами Квіткової, причиною їхнього розриву стала перенасиченість одне одним. Пара проводила 24/7 разом. Їхні стосунки вибудовувались дуже стрімко, вони віддавали себе одне одному і, врешті, зрозуміли, що час зупинитись.