Полякова показалася у формі ЗСУ для жінок і нарвалася на хейт: фото

Співачка Оля Полякова взяла участь у благодійній справі разом з мережею одного з українських мультимаркетів.

Артистка збирала гроші на форму для українських захисниць. Як розповіла Полякова на сторінці в Instagram, разом з мережею мультимаркетів їм вдалося зібрати шість мільйонів грн на пошиття форми для жінок, які захищають нашу країну на фронті, пише ТСН.

“Нам з вами вдалось зібрати шість мільйонів гривень на пошиття зимової форми для жінок ЗСУ! Мережа мультимаркетів вже перерахувала ці кошти на рахунок громадської організації “Землячки”. Завдяки вашій підтримці 952 наші захисниці тепер будуть в теплі наближати нашу перемогу!” повідомила Полякова.

Також артистка запостила фотографію, на якій разом з захисницями позувала у формі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олі Поляковій – 44: фото та найцікавіші факти про зірку

Втім, у підписників артистки цей знімок викликав негативні емоції.

“Олю, ти, звісно, молодець, але у формі красуватися це вже зовсім зайве”, “Так квапилася сфоткатись, що навіть черевики не було коли зашнурувати”, написали деякі обурені користувачі.

Та шанувальники співачки присоромили “диванних критиків”.

“Вона продемонструвала форму, яку пошили за ці кошти. То де тут “красованіє?”, “Люди ,більшість клепки нема ? Вона рекламує одяг військовий для жінок, на які збирала гроші”, “Дякую, вам, Олю. Ви робите гарну справу, що піклуєтесь про жінок військових. Проблема з формою дійсно є. На жіночу фігуру не шиють. Кажуть, в армії не має статі, але ж форми шиють на чоловічу фігуру і за чоловічими розмірами”, заступились за Полякову фанати.

Українська виконавиця Оля Полякова розповіла, що раніше дуже погано ставилася до телеведучої Маші Єфросиніної.

Зате потім вони стали кращими подругами, розповіла Полякова Єфросиніній в новому випуску їхнього спільного шоу “Дорослі дівчата”.

Так, Полякова згадала, як одного разу не прийшла на заплановане з Єфросиніною інтерв’ю; Полякова розвернулася назад біля дверей її студії, тому що тоді вона до неї дуже погано ставилася.