Безперервні атаки ‒ боєць ЗСУ розповів про ситуацію в Бахмуті

Ситуація у Бахмуті 17 січня залишається напруженою. Російські загарбники кидають усі сили на захоплення міста.

При цьому окупанти несуть величезні втрати, розповів боєць ЗСУ Петро Волощенко з позивним “Стоун”. Його відеозвернення опублікував Telegram-канал Сухопутних військ ЗСУ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Взвод росіян пішов на штурм передового пункту під Бахмутом: чим завершився бій

“Ворог продовжує безперервно атакувати, втрачаючи свої людські ресурси. І зовсім бездумно витрачає всі свої запаси. Ми працюємо високоточною технікою і вражаємо всі їхні намагання проникнути і прорвати тут фронт. Я вважаю, що перемога буде за нами. Кожного дня ми ставимо крапку в намаганнях ворога захопити Бахмут”, ‒ говорить “Стоун”.

Окупаційні війська під час наступу на Бахмут Донецької області зазнають “значних” втрат у живій силі. Росіяни намагаються охопити місто з півдня та півночі, але їм нічого не вдається. Про це розповів офіцер батальйону “Свобода” Нацгвардії Андрій Іллєнко в коментарі “Апострофу”.

На фронті на Донбасі Збройні сили України продовжують наступ у районі Кремінної Луганської області. Російські окупанти на півдні тим часом збирають сили та боєприпаси на лівому березі Дніпра, свідчать свіжі карти американського Інституту вивчення війни (ISW).