“Фронт вже знаходиться за межами міста”: військовий “Мадяр” про ситуацию в Соледарі

Російські окупанти намагаються захопити Соледар і зайшли в західну частину міста.

Відтепер фронт знаходиться поряд, але за межами міста. Про це повідомив командир окремої тактичної групи аеророзвідки S.A.R.G. “Птахи Мадяра” з позивним “Мадяр” у Telegram.

“Станом на 17:30 штурмові загони ворога зайняли промзону біля рудника номер 7, що знаходиться в адмін кордоні міста Соледар, і є західною його околицею. Фронт знаходитиметься від тепер поряд, але за межами міста. На данному напрямку попереду тривала позиційна війна”, повідомив військовий.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Череватий розповів, як окупанти штурмують Соледар

За його інформацією, росіяни у боях з українськими захисниками несуть велики втрати.

“У Соледарі ворог втратив чутливу частину своїх хробаків ПВК. Продавили м’ясом, вибачте. А полювання лише починається”, додав Мадяр.

У Соледарі Донецької області російські загарбники намагалися захопити частину позицій українських військових. Натомість втратили близько 20 людей вбитими й пораненими й відійшли.

Бій відбувся вчора, 14 січня. Сьогодні в Telegram-каналі командира окремої тактичної групи аеророзвідки SARG “Птахи Мадяра” з позивним “Мадяр” опублікували відео про це.

Три ворожі штурмові групи в кількості близько 30 осіб намагалися зайти в південно-західну сторону Соледара до наших позицій, проте їх накрили спершу дивізіон артилерійської розвідки 45-ї ОАБр, а потім ще й “Птахами Мадяра”.