Росіяни вкотре вдарили по Харківщині ‒ повідомили про наслідки

Російські загарбники минулої доби продовжували обстрілювати прикордонні населені пункти Харківщини.

З мінометів та артилерії окупанти обстріляли Гур’їв Козачок, Стрілечу, Старицю, Огірцеве, Вовчанськ, Вільчу і Новомлинськ. Про це у Telegram вранці 12 січня повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Понад 100 загарбників вирушили до пекла ‒ знищення росіян біля Соледара зняли на відео

Росіяни вкотре вдарили по Дворічній, Куп’янську, Кислівці, Табаївці та інших населених пунктах.

“Внаслідок цих обстрілів пошкоджено приватні будинки, торговельний павільйон та господарчі споруди. Також ворожі снаряди влучили в одне з підприємств у Вовчанську. На щастя, обійшлося без постраждалих”, ‒ зазначив Синєгубов.

Протягом минулої доби російські війська завдали чотирьох ракетних ударів по цивільних об’єктах у Лимані та Часовому Яру Донецької області. Окрім того, ворог завдав 23 авіаційних ударів по українських позиціях і мирних населених пунктах, здійснив 69 обстрілів з реактивних систем залпового вогню. Про це вранці 12 січня повідомляє Генеральний штаб ЗСУ.

Збройні сили України на Бахмутському та Авдіївському напрямках продовжують відбивати штурми російських окупантів. Ситуація в Соледарі на Донеччині залишається важкою, свідчать свіжі карти американського Інституту вивчення війни (ISW). Водночас на лінії Сватове Кремінна в Луганській області ЗСУ не дають загарбникам відновити втрачені позиції.