“У мене немає проб”: Вітовська розповіла про гонорари за ролі та про участь у кастингах

Популярна українська актриса Ірма Вітовська зізналася, що вже давно не ходить на кінопроби. Вже два роки для неї ситуація участі в будь-якому проєкті є справою насамперед інтересу, а не грошей.

Так, останнім часом часто вона вже заздалегідь запрошена на роль продюсером або режисером, тому брати участь в пробах їй немає сенсу, розповіла Вітовська в інтерв’ю YouTube-проєкту “Знайомі обличчя”.

Вона зазначила, що торгується за суму гонорару тільки тоді, коли погоджується на роль через фінансову вигоду. І навпаки, якщо роль цікава їй, як актрисі, вона може навіть погодитися на меншу суму.

“Не буду кривити душею, це нормально! Ми продаємо свої послуги як своє ремесло та отримуємо за це гроші. Буває теж навпаки. Я можу значно “спустити”, коли роль мені важлива. Якщо я розумію, що не можу це пропустити та хочу зіграти! Тоді фінансова складова йде дуже далеко. Вона точно не основна” – зазначила вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ріта Ора в Лос-Анджелесі відверто посвітила принадами у “голій” сукні

Вітовська додала, що завдяки багаторічній кар’єрі в кіноіндустрії, кастинги вона вже не проходить – зазвичай її відразу стверджують на роль. Є моменти, коли вона записує самопроби – чисто для себе, але на цьому і все, вона приходить на підготовчий період для зйомок, минаючи відбір.

Актриса Дар’я Петрожицька з початку повномасштабної війни перебралася до Німеччини та втратила стабільний заробіток. Відповідаючи на запитання підписників в Instagram, знаменитість зізналася, що зараз взагалі ніяк не заробляє.

Українська актриса Анна Кошмал обурилася тим, наскільки виявилися винахідливі нинішні “колядники”. За її словами, їй намагалися колядувати в Instagram.