“Ось тепер у мене все” – Шаманська відповіла Ханумаку

Українська телеведуча та блогерка Аліна Шаманська відреагувала на слова актора та шоумена Руслана Ханумака про їхнє розлучення нібито ще до повномасштабної війни.

Вона стверджує, що слова Ханумака є брехнею. Про це заявила в Іnstagram.

“Я страшенно не люблю брехні. Найбільше у цьому житті. Останнє, що я скажу на цей рахунок, про рік брехня. От тепер у мене все”, написала Шаманська.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Alyosha зізналася, як ставиться до відсиджування чоловіків-зірок за кордоном

Вона наголосила, що після 24 лютого минулого року теж отримувала погрози та прокльони в мережі. Причина перебування її вже екскоханого в Америці, а не в Україні. Утім, Ханумак не робив жодних звернень із проханням припинити це робити.

Шаманська вважає, що це лише підтверджує те, що вона не була важливою для чоловіка.

“Я мовчки їла прокльони у мій бік від тисячі людей усю війну через те, що мій чоловік в Америці зі мною. Мені і моєму сину бажали смерті не один день, а 10 місяців. Жодного разу ніхто не вийшов в публічну площину і не сказав: “Відчепіться від Аліни, всі питання до мене”. Я щиро рада, що Руслану вистачило сміливості публічно захистити свою родину від злісних коментаторів. Це ще одне підтвердження, що “родиною” я не була”, наголосила телеведуча.

8 січня Аліна Шаманська опублікувала фото, на якому Руслан Ханумак зображений в “цікавій позі” зі скандальною блогеркою Ганною Алхім. Фото, як заявила Шаманська, викликало безліч насмішок на її адресу. Мовляв, дозволяє своєму чоловікові розважатися таким чином. Коли дружина попросила Ханума захистити її від насмішок, він сказав: “Ми вище цього”. Це стало останньою краплею у їхніх стосунках.

Згодом Ханумак записав відеозвернення. У ньому пожалівся, що після публікації Шаманської на його адресу посипалися прокльони та образи. Також заявив, що “нікого не зраджував”, і вони з телеведучою нібито не разом вже рік.