Наречена вийшла заміж у сукні, яка десятиліттями лежала у сміттєвому пакеті

Американка Еллі Лівінгвотер з міста Тернерс Фолс вийшла заміж у сукні баби Енн Кук, яку та зберігала десятки років у сміттєвому пакеті.

Вбрання наречена знайшла зовсім випадково ще 2016 року, коли копирсалася у підвалі та складала речі, пише Daily Mail.

Сукня лежала у величезному чорному сміттєвому пакеті від 1961 року, тобто 60 років. Саме тоді її баба вийшла заміж.

Лівінгвотер вперше побачила сукню ще школяркою. Як зазначається, Еллі одразу зрозуміла, що це саме те вбрання, в якому вона колись піде до вівтаря.
У вересні торік так і сталося. У цьому вбрання вона вийшла заміж за Тімоті Лівінгвотера у своєму рідному місті.

Сукня мала пишну спідницю, прикрашену мереживом, та довгі мереживні рукави. Вона пасувала до фігури Еллі і не потребувала перероблення. Її лише почистили перед весіллям.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сара Джессіка Паркер через 14 років одягнула весільну сукню своєї героїні

“Моя бабуся не могла повірити, що я вирішила одягнути її сукню. Вона зберігала її в старому мішку для сміття, тому що не думала, що це щось особливе. Але для мене це було так. Вона плакала, коли вперше побачила мене в мій великий день. Це був неймовірний момент, який я цінуватиму вічно”, зізналася жінка.

Для неї одягнути сукню баби було важливим рішенням, адже вона буквально виросла у неї на очах. Зі своїм чоловіком Енн прожила у шлюбі 38 років. Після смерті коханого сім’я її сина переїхала до неї.

Еллі ніколи не бачила діда, але завжди знала, що у нього і бабусі був міцний шлюб і вони дуже кохали одне одного. Тому вірила, що ця сукня стане її талісманом у день весілля і зробить шлюб з Тімоті міцним.

Минулий рік був багатий не лише на зіркові розлучення. Чимало світових знаменитостей 2022 року пішли під вінець. Одні брали шлюб таємно, інші влаштовували гучні святкування.

Gazeta.ua пропонує пригадати найяскравіші весілля року, які обговорював весь світ.