РФ може атакувати Україну дронами: подробиці від ОК “Південь”

Країна-агресорка Росія може атакувати Україну дронами, поки готує ракети для наступного масованого удару.

Про це повідомила керівниця Об’єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк. В ефірі телемарафону вона пояснила, що окупанти використали багато ракет під час останніх ударів, тому потребують часу на переспорядження.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Ледве встигали” ‒ військові розповіли, як відбивали повітряну атаку в новорічну ніч

“Кораблів зараз у Чорному морі у ворога поменшало суттєво, у них залишилося всього п’ять, і ракетоносії в пунктах базування. На бойовому чергуванні їх немає. Але ж ми пам’ятаємо, що вони перед цим відпрацювали, багато “Калібрів” використали, саме тому потребують часу на переспорядження”, зазначила вона.

За її словами, зараз, готуючись до цього, цілком імовірно, вони використовуватимуть ще дрони, а тим часом підтягуватимуть ракетоносії.

Країна-агресорка Росія зіткнулася із дефіцитом ракет.

На озброєнні в окупантів залишилося крилатих ракет на два-три потужні масовані удари по Україні. Про це в ефірі телемарафону повідомив представник Головного управління розвідки Міноборони Вадим Скібіцький.

За його словами, РФ зіткнулася з дефіцитом насамперед ракет “Іскандер”. Крім того, наближаються до кінця запаси “Калібрів”