Лавров знову видав маразматичну заяву про “демілітаризацію” та “денацифікацію”

Gazeta.uaПропозиції РФ щодо “демілітаризації” та “денацифікації” України та усунення “загроз безпеки” слід виконати “подобру-поздорову”.

Інакше “питання буде вирішено російською армією”. Таку заяву зробив міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров, повідомляє ТАСС.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Путін знову видав низку агресивних і маразматичних заяв, заговорив про “тривалу” війну

“Наші пропозиції щодо демілітаризації та денацифікації підконтрольних режиму територій, усунення загроз безпеки Росії, включаючи наші нові землі, ворогові добре відомі. Справа за малим: виконати їх подобру-поздорову. Інакше питання вирішить армія Росії”, – заявив голова зовнішньополітичного відомства.

Лавров додав, що Київ намагається “втягнути США та інших членів НАТО у конфлікт в Україні, розраховуючи на їхнє лобове зіткнення з Росією”.

Росія готується до масованого обстрілу території України. Українські військові готові відбивати атаку. Про це заявила керівник об’єднаного пресцентру Сил оборони півдня Наталія Гуменюк.

У Чорному морі побільшало російських ракетоносіїв. На 26 грудня там на бойовому чергуванні перебуває 10 ворожих кораблів. Три з них ‒ носії крилатих ракет “Калібр” загальним залпом 16 ракет. Про це повідомляє командування Військово-морських сил ЗСУ.