“Грабуватимуть банкомати й мародеритимуть” ‒ у Зеленського розповіли, коли в Росії почнуться масові бунти

Росію невдовзі сколихнуть масові бунти. Зовсім скоро держава-терорист розпадеться.

До цього процесу всередині РФ залишилось кілька кроків. Про це в коментарі УНІАН розповів радник керівника Офіса президента України Михайло Подоляк.

За його словами, знищення понад 100 тис. російських військових не вплине на позицію населення РФ. Але бунти почнуться, коли російська політична еліта дратуватиме своє суспільство.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Зеленського розповіли, як зупинити військову співпрацю Ірану з РФ

“А дратуватиме вона їх своїм боягузтвом або панічними настроями. Залишилося кілька кроків: падіння одного ‒ двох великих військових об’єктів на території України без сумніву призведе до панічних настроїв у політичних колах РФ”, ‒ сказав Подоляк.

Він наголосив, що російське суспільство побудоване на принципі підпорядкування і страху. Суспільство відчує втрату підпорядкованості й утрату страху, і після цього почне реалізовувати свої якості, але вже не на території України, а на території власної країни.

“Вони грабуватимуть банкомати, мародеритимуть. Ми це з вами побачимо найближчим часом, ви побачите падіння Російської імперії. Відповідно, ми з вами можемо очікувати на місці РФ появи іншого типу держави. Вона не буде демократичною, але принаймні на якийсь час буде менш агресивною”, ‒ додав Подоляк.

Війна між Україною та Росією може закінчитися тільки перемогою однієї зі сторін. Альтернативи бути не може. Водночас компромісів з російськими загарбниками не буде. На цьому наголосив у Twitter радник керівника Офіса президента Михайло Подоляк.

Західним партнерам не потрібно витрачати час на переговори з Російською Федерацією. Країна-агресор не готова до переговорів. Натомість Україна повинна отримати більше зброї від союзників, аби перемогти у війні. Про це у Twitter написав радник керівника Офіса президента Михайло Подоляк.