Коли краще брати шлюб і народжувати дітей – любовний гороскоп на 2023 рік

2023-й рік Кролика. Це чудовий час, аби одружуватися і народжувати дітей. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

“Це рік гармонії і любові, – говорить астрологиня. Нові почуття наплинуть на подружжя, які багато років живуть у шлюбі. Цей період нагадуватиме медовий місяць. На одруження наважаться пари, які багато років живуть у цивільному шлюбі. Вдалий час для весілля: 27 січня 19 лютого, 17 березня 6 квітня, 8 травня 4 червня, 11-23 вересня, 8 листопада 3 грудня. Не варто одружуватися в періоди: 20 лютого 16 березня, 7-12 квітня, 28 червня 8 листопада. 2023-го збільшиться народжуваність в Україні. Особливо багато дітей з’явиться на світ навесні та восени. Це будуть творчі особистості: поети, музиканти, художники. Не варто щось кардинально змінювати в особистому житті: розлучатися, судитися з колишніми партнерами, встрявати у любовні трикутники і крутити романи на роботі. Це принесе одні неприємності”.

Овен (21 березня 20 квітня)

Цього року не варто змінювати партнера, розлучатися та укладати шлюби. Залиште усе, як є. Чим більше зациклюватиметеся на особистому житті, тим менше вдаватиметься у кар’єрі. Експериментуйте з іміджем. Вдало змінити зачіску вдасться навесні, підібрати новий стиль одягу влітку.

Телець (21 квітня 20 травня)

Вам хотітиметься тепла та обіймів. Кохані будуть заклопотані тим, як подвоїти заробітки, тому надовго зникатимуть з дому. Не ревнуйте їх до друзів і колег. Цінуйте за вірність та відвертість.

Близнюки (21 травня 21 червня)

Навесні будьте відкритими до знайомств. Це шанс зустріти свою долю. Швидко набиратиметься зайва вага. Контролюйте, що і коли їсте. Не варто налягати на солодощі, коли нервуєте. Забути про невдачі та здолати роздратування допоможуть пробіжки. Зустріти свою пару маєте шанс у спортзалі.

Рак (22 червня 22 липня)

Подбайте про очищення свого простору. Попрощайтеся з тими, хто шкодить, хоч і каже, що любить. Кохані обурюватимуться, бо ставитимете кар’єру на першу місце. Стережіться службових романів, бо втратите сімейне щастя. Вдасться позбутися проблем із безпліддям.

Лев (23 липня 23 серпня)

Не варто починати роман з людиною, яка закохана у вас по вуха. Вам не хотітиметься серйозних стосунків, тому розіб’єте серце. Віддасте перевагу стосункам без зобов’язань. Зачати дитину легко буде на початку року. Потім важко буде завагітніти.

Діва (24 серпня 23 вересня)

Доведеться виправляти помилки молодості. Переконаєтеся, що вибір партнера, професії та місця проживання були не зовсім вдалими. Самотні знайдуть свою пару. Ті, що багато років живуть у шлюбі, намагатимуться притертися одне до одного. Кохані вимагатимуть підтверджень, що ви їх любите. Не забувайте про знаки уваги, спонтанні побачення і подарунки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Новий 2023-й: рік якої тварини зустрічатимемо та як її задобрити

Терези (24 вересня 23 жовтня)

Зазирніть глибше у свою генеалогію. Більше дізнайтеся про предків. Ці відкриття серйозно змінять ставлення життя. Шукати свою долю на сайті знайомств марно. Свою половинку зустрінете там, де найменше очікували.

Скорпіон (24 жовтня 22 листопада)

Перед вашою красою мало хто може встояти. Одразу кілька представників протилежної статі захочуть поборотися за ваше серце. Гордість викликатимуть діти. Їх хвалитимуть вчителі, нагороджуватимуть за перемоги у конкурсах та успішність у навчанні.

Стрілець (23 листопада 21 грудня)

Кохані ревнуватимуть вас до роботи. Вам здаватиметься, що вони ставлять палиці в колеса. Стережіться конфліктів, бо це стане першим кроком до розлучення. Візьміть шефство над кимось із знедолених. Добро повертатиметься до вас сторицею.

Козеріг (22 грудня 20 січня)

Зміните ставлення до друзів. Ті, з ким спілкувалися пів життя, раптом стануть нецікавими. Не спішіть кардинально змінювати оточення. Віддалитеся від дітей, які цього року візьмуть шлюб. Ви не розділятимете їхнього вибору та не бажатимете порозумітися із невістками і зятями.

Водолій (21 січня 20 лютого)

Побалуйте коханих подарунками. Запрошуйте на побачення. У ваше життя повернеться романтика. Тішитиметеся успіхами дітей. Стануть батьками подружжя, які давно мріяли завагітніти. Дехто наважиться на усиновлення.

Риби (21 лютого 20 березня)

На зміни надихатимуть стосунки з коханими. Багато досвіду переймете у них. Шлюби, створені цього року, триматимуться на любові. Бракуватиме часу на хобі, тому втрачатимете віру у себе. Не варто заглядати у чарку. Краще займіться справами для душі. Це єдиний шанс розслабитися і почерпнути позитивних емоцій.

2023-й рік великих можливостей. Він буде строкатим, але цікавим, холодним, але продуктивним. Астрологиня розповіла, кому 2023 рік принесе гроші, кохання і багато перемог.