Сотня поранених і “200-ті”: росіяни понесли важкі втрати під Запоріжжям

У районах населених пунктів Токмак і Пологи Запорізької області російські загарбники втратили понад 100 осіб пораненими.

Там підірвали склад боєприпасів. Інформацію щодо ліквідованих уточнюється, передає Генштаб у зведенні.

“Підрозділи ракетних військ і артилерії Сил оборони України за поточну добу уразили п’ять районів зосередження особового складу, пункт управління та три склади боєприпасів загарбників”, йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Є кров – є евакуація”: на Херсонщині знайшли госпіталь окупантів

На Запорізькому та Херсонському напрямках росіяни обстрілюють позиції ЗСУ та цивільну інфраструктуру вздовж правого берега річки Дніпро.

“Вогневого впливу зазнали 32 населених пункти. Зокрема, Времівка і Новопіль Донецької області; Білогір’я, Мала Токмачка, Новоданилівка і Кам’янське на Запоріжжі та Херсон, Республіканець, Новокаїри, Чарівне і Ольгівка Херсонської області”, повідомили у зведенні.

На Запорізькому та Херсонському напрямках противник продовжує нищити з артилерії цивільну інфраструктуру населених пунктів вздовж правого берега річки Дніпро, повідомив Генеральний штаб Збройних сил України вранці 17 грудня. На півдні обстріляно понад 35 населених пунктів.

Херсон був повністю знеструмлений через російські обстріли 15 грудня. Загарбники били по критичній інфраструктурі у Корабельному районі міста.