Трагедія на Херсонщині: загинули керівник Нацполіції області та його підлеглі

Четверо поліцейських загинули у Херсонській області.

Вони підірвалися на російських мінах 7 грудня. Ще четверо отримали поранення, вказав голова Національної поліції України Ігор Клименко

“Колектив Національної поліції України втратив сьогодні чотирьох побратимів з поліції Черкаської області. На Херсонщині під час проведення стабілізаційних заходів на каскаді ворожих мін підірвалися начальник Головного управління Нацполіції в Черкаській області Михайло Куратченко, вибухотехнік Ігор Мельник, кінолог Сергій Ненада та помічник чергового СРПП Уманського райуправління поліції Вадим Періжок”, повідомив він.

Лікарі борються за життя поранених.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Харківщині за один день на мінах росіян підірвалися двоє чоловіків

Куратченко на Херсонщині особисто керував зведеним загоном поліції Черкащини.

“Це був ефективний управлінець, вольовий та сміливий поліцейський, який завжди слідував Присязі. Ігор Мельник, Сергій Ненада та Вадим Періжок як віддані поліцейські “служили, захищали, повертали спокій та безпеку на деокуповану частину Херсонщини”, розповів Клименко.

Тікаючи з Херсона, російські окупанти минули все підряд. Ворог залишав вибухонебезпечні предмети навіть у дитячих іграшках.

Крім того, російські війська перед відступом з Херсона замінували майже всі кабінети в будівлі Служби безпеки України в Херсонській області.