Ступка поділився, як війна вплинула на його стосунки з молодою дружиною

Відомий український актор Остап Ступка розповів, що війна ще більше зблизила його з дружиною Дар’єю. Вона молодша артиста на 20 років.

Подружжя стало одне одного більше підтримувати та приділяти увагу. Про це Ступка розповів у програмі ЖВЛ.

“Намагалися допомагати одне одному, підтримувати і берегти психіку одне одного. Бо що ти емоціями і криками… Ти ж нічого не зміниш в кращий бік у жодному разі. Тому це треба так гасити насправді у собі”, – поділився актор.

Ступка також розповів, що спілкується з онукою Богданою, яка нині живе у США. Говорить з нею завдяки відеозв’язку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Остап Ступка зізнався, як змінилися стосунки з дружиною за час війни: “Було декілька нервових спалахів”

“Так склалася доля, що вона там. Спілкуємося. Вона все пам’ятає: “Привіт дідусю, дід Остап”. Оце ще мене так ніхто не називав. Нещодавно Дмитро (син Ступки – ред.) був у неї там, він відвідував її, надсилав мені фото і відео”, – поділився артист.

Також актор прокоментував розлучення сина із ведучою Поліною Логуновою. Він підтримував Дмитра у тяжкий момент та давав йому поради.

“Я підтримував його. У нас були стосовно цього різні чоловічі розмови. Це все у телефонному режимі відбувалося”, – додав актор.

Раніше Остап Ступка розповів, що йому не вдається підтримувати стосунки з онукою. Мовляв, з “іншою стороною” він зараз не спілкується. Однак сподівається колись все надолужити з Богданою.

З початку війни Ступка намагався достукатися до колег у Росії, надто тих, хто має українське коріння – Федора Бондарчука, Сергія Гармаша. Жодної відповіді він від них не дочекався і визнає: у сучасній Московії є чимало манкуртів.