Били по комбінату “Арселор”: перші фото наслідків ракетної атаки на Кривий Ріг 

Ворожий ракетний удар цієї ночі у Кривому Рогу на Дніпропетровщині припав на територію гірничо-металургійного комбінату “Арселор Міттал Кривий Ріг”.

Після атаки на комбінаті активували план надзвичайних ситуацій. Про це повідомила пресслужба комбінату.

“На місце викликали пожежну службу, департамент з охорони праці та медичну службу. На місці попадання ще працюють рятувальники. Постраждалим надається вся необхідна допомога”, йдеться в повідомленні.

Заступник керівника Офіса президента Кирило Тимошенко опублікував фото наслідків “прильоту”. На кадрах видно вогонь, що спалахнув після ракетного удару.

Першим атаку на Кривий Ріг в ніч на 5 грудня підтвердив мер міста Олександр Вілкул. Згодом стало відомо, що поцілили окупанти трьома крилатими ракетами у промислове підприємство близько опівночі. Спалахнула пожежа, руйнування значні, уточнив Вілкул.

Унаслідок атаки одна людина загинула (працівник комбінату), троє поранених. Тіло загиблого рятувальники дістали з-під завалів зруйнованого виробничого цеху. Стан поранених медики оцінюють як середньої тяжкості, повідомив керівник області Валентин Резніченко.