“Навесні – перемога, а влітку повертаємо Крим” – українська акторка поговорила з провидцем

Українська акторка Катерина Тишкевич полетіла на острів Балі. Там вона зустрілася з місцевим провидцем.

На своїй сторінці в Instagram знаменитість розповіла, що вирушила на тропічний острів, аби відновити сили та перепочити. Там акторка побувала в одному з храмів і помолилася за перемогу України у війні.

“Не буду вас багато грузити фото з Балі, бо розумію що не на часі. Але цією подією хочу поділитися, так як в цьому храмі, я молилася за рідну Україну та її скорішу перемогу”, – розповіла Катерина.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тяжкохвора Тишкевич вимушена виїхати з нещодавно придбаного будинку

Також акторка поспілкувалася з головним провидцем острова та запитала у нього про свою хворобу.

“А ще передавала вітання головному провидцю острова – Манку Джаті. І як позбутися своїх головних болів, запитала звісно”, додала Тишкевич.

Втім, розповідати, що саме порадив провидець Катерина не стала, адже зауважила у коментарях, що це дуже особисте питання. Також акторка зізналася, що не наважилася запитувати у Джаті про Україну.

“Я не наважилася. Боюся почути щось не те. Я собі вирішила, що навесні перемога, а влітку повертаємо Крим, хай так і буде”, відповіла у коментарях акторка.

Тишкевич, яка вже кілька років бореться з таємничою хворобою, нарешті дізналася свій діагноз. І тепер зірка українських серіалів має план, що робити далі. Українські лікарі змогли з’ясувати, що з нею. Тож за кордон Тишкевич не поїде на обстеження.

За словами акторки, європейська клініка готова була прийняти її лише наприкінці жовтня чи в листопаді. Тому вирішила не чекати й лікуватися в Україні.

“Багато обстежень, лікарів, спроб нових різновидів лікувань. Вирок один, діагноз такий: соматоморфний головний біль, спричинений функціональною поломкою мозку”, поділилася Тишкевич.