Мережу шокували світлини з тілами повішаних цивільних на Луганщині – Гайдай прокоментував

У Мережі з’явилися світлини нібито страчених жителів Луганщини, які допомагали Збройних силам України.

Розповсюджувати ці фото почали російське Telegram-канали. Голова Луганської ОВА Сергій Гайдай заявив у Telegram, що станом на даний момент немає на 100% підтвердженої інформації.

“З приводу опублікованих в мережі фото з повішеними людьми. Станом на зараз, ми не маємо на 100% підтвердженої інформації. Проводиться перевірка. Ми обов’язково поінформуємо, як тільки-но картина буде повною. Довіряйте тільки перевіреним джерелам інформації”, сказав Гайдай.

Увага! Фото 18+

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луганщину потроху звільняють, “мобіки” гарматне м’ясо: Гайдай розповів про ситуацію в Луганській області

Він додав, що все може бути правдою, оскільки відомо про випадки катувань, зґвалтувань та розстрілів окупантами мирних жителів Луганщини.

“Хотілося б побачити іншу картину на Луганщині. Але це не залежить від області. Всюди, де були росіяни, вони всюди однакові. всюди знаходили сліди звірств і воєнних злочинів Російської Федерації”, сказав Гайдай.

Загальний темп військових операцій на сході України, імовірно, зросте найближчими тижнями.

Вищим темпам бойових дій сприятимуть погодні умови найближчим часом похолодає і замерзне земля. Про це повідомив Інституту вивчення війни (ISW).

Аналітики наводять слова російського воєнного блогера. 3 грудня той заявив, що земля на лінії Кремінна Сватове на Луганщини замерзла й українські сили, імовірно, підвищать темпи контрнаступальних операцій у цьому районі.