Російських воєнних злочинців можуть утримувати до спецтрибуналу в Ялті – Подоляк

Слідчий ізолятор міста Ялта у звільненому Криму стане чудовим місцем для утримання російських військових злочинців перед спеціальним трибуналом.

Це була відповідь на зауваження заступника голови Ради безпеки РФ Дмитра Медведєва від радника керівника Офісу президента Михайла Подоляка.

Подоляк заявив про намір через шість місяців поїхати до Ялти і вийти у прямий ефір з міської набережної. За його словами, на той момент звідти вже поїдуть усі росіяни, які “вкрали наше з вами майно”. Медведєв заявив, що ефір із Ялти можливий, але не з набережної, а із СІЗО.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В ОП категорично висловилися про зброю від Заходу

“Слідчий ізолятор міста Ялта – чудове місце для утримання російських воєнних злочинців перед спеціальним трибуналом. Що почалося в Криму, має там і закінчитися. Немає іншого шляху змусити клептоманів поважати міжнародне право, як суд у місці, де була заснована сучасна ООН”, написав Подоляк.

Удари російських військ по об’єктах української енергетики не впливають на ситуацію на фронті. Це просто фашизм 21 століття, заявив Михайло Подоляк.

Система ППО Patriot не є наступальною зброєю. Вона допоможе Україні захистити населення від російських ракет, наголосив він.