Хливнюк розповів, чи вбивав він ворогів особисто

Лідер гурту “Бумбокс” Андрій Хливнюк з першого дня повномасштабного вторгнення став на захист України.

Соліст “Бумбокс” розповів, які у нього обов’язки та чи вбивав він особисто ворогів, він заговорив під час інтерв’ю для Яніни Соколової.

Хливнюк входить до підрозділу патрульної поліції “Софія”. Музикант уточнив, що він не виконує роботу звичайного поліцейського.

“Ми не патрулюємо вулиці міст і не виписуємо штрафи порушникам правил дорожнього руху. Це поліція, яка виконує бойові та гуманітарні місії”, заявив артист.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали нові світлини Хливнюка та його побратимів з передової

Його обов’язки змінювалися з лютого до сьогодні. У перші місяці він із підрозділом займався евакуацією мирного населення з міст, що знаходилися в зонах бойових дій. Після навчання він став оператором бойового дрону.

“Мені пощастило, я у стрілецьких боях не брав участі і в приціл ворога не бачив. Я не виконував бойових завдань. Але вже три місяці екіпаж, до якого я належу, займається бойовими завданнями. Ми займаємося аеророзвідкою та бойовими місіями. На сьогоднішній день зробили вже 49 бойових вильотів”, розповів Андрій.

Андрій Хливнюк після початку повномасштабної агресії РФ проти України вступив до лав територіальної оборони Києва. Наприкінці березня музикант потрапив під мінометний обстріл, був поранений в обличчя.

У квітні з британським гуртом Pink Floyd презентував пісню про підтримку народу України.

У серпні Хливнюк написав вірша з передової.