Оприлюднили архівні фото Руслани Писанки з “Танців з зірками”

Продюсер Олексій Гончаренко розповів про участь акторки Руслани Писанки в шоу “Танці з зірками-2006”.

За його словами, телеведучій довгий час не могли підібрати партнера. Тоді хореографиня Олена Коляденко запропонувала кандидатуру Влада Ями. Тоді він добре зарекомендував себе як партнер Лоліти Мілявської під час туру, повідомляє Главком.

Продюсер розповів, що Писанка з Ямою зустрілися, вподобали одне одного. Але вночі артистка зателефонувала Гончаренку і попросила поміняти партнера. Вона аргументувала це тим, що вся країна буде жаліти Яму, якщо він буде її партнером, бо той “занадто субтильний”. У результаті партнером Писанки став танцюрист Микола Коваленко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Досі холостякують: п’ять українських артисток, які ще не вийшли заміж

“Ніхто ніколи про це не говорив, ні разу публічно ніде не звучало… Нехай не ображається на мене Ігор (Ісаков, чоловік покійної телеведучої. Gazeta.ua), але це було задовго до його зустрічі з Русланою. Писанка була закохана у свого партнера по Танцях. Вона не танцювала на паркеті, а літала. Перед кожним етером: “Тягніть щільніше костюм!”. Всі боялися, ці деталі корсета порвуться прямо під час прямого етеру!”, розповів Гончаренко.

17 листопада акторка Руслана Писанка відзначала б 57 років. Зірка телеекранів запамʼяталася багатьом акторським талантом і вмінням вживатися в будь-які образи. За характерну зовнішність акторці найчастіше давали унікальні ролі у фільмах і серіалах.

Серце Руслани Писанки зупинилося 19 липня. Акторка померла у Німеччині, де лікувалася від агресивної форми раку. Про сумну новину повідомив чоловік акторки, бізнесмен Ігор Ісаков.