“Підтримуємо вас не словами, а ділом” – глава британського МЗС зустрівся із Зеленським у Києві

Сьогодні вранці, 25 листопада, міністр закордонних справ Великої Британії Джеймс Клеверлі зустрівся з президентом Володимиром Зеленським.

Він запевнив керівника держави, що його країна продовжить підтримувати Україну “не словами, а ділом”. Про це він написав у Twitter.

“Президенте Зеленський, Велика Британія підтримує вас не словами, а ділом. Я дав вам цю обіцянку сьогодні. Велика Британія має намір виконати її”, йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Велика Британія передала Україні перший з обіцяних гвинтокрилів Sea King Воллес

Після зустрічі з главою МЗС України Дмитром Кулебою британський міністр написав, що “слів недостатньо, слова не запалять світло цієї зими, слова не захистять від російських ракет”.

“Велика Британія не просто говорить про Україну, ми надаємо конкретну підтримку захисту України”, додав він і подякував колезі за зустріч у Києві.

Велика Британія поруч з Україною в цей визначальний час, зазначив Зеленський. Він опублікував відео із зустрічі з главою британського МЗС.

Поїздка глави МЗС Великої Британії в Україну відбулася лише через кілька днів після того, як новий прем’єр-міністр Сполученого королівства Ріші Сунак здійснив свій перший візит до Києва. Під час нього він пообіцяв продовжити тверду підтримку України, яку Лондон надавав за його попередників.