Хто зважиться на всиновлення, розлучення та виїзд за кордон – любовний гороскоп на грудень

Грудень місяць любовних пригод. Знайомство в інтернеті стане початком бурхливого роману. Освідчуйтеся і плануйте поповнення у родині. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

“Щастя саме не прийде на поріг, будьте активними та ініціативними, – говорить астрологиня. Не соромтеся заговорити першими. Великі почуття починаються із малої розмови. За роботою бракуватиме часу на особисті справи. Не слід усі вихідні проводити за екраном монітора. Підміна живого спілкування віртуальним не вирішить ваших проблем. Це не вдалий час для заміжжя. Весілля перенесіть на наступний рік. Триває період доленосних рішень. Деякі подружжя зважаться на усиновлення, дехто вирішить пожити кілька тижнів окремо. Козероги і Діви задумаються над тим, щоб вивезти свою сім’ю за кордон. Стрільці і Овни зважаться на розлучення. Терези переїдуть жити до батьків. Скорпіонам та Левам набридне розлука з коханими. Шукайте будь-якого способу провести час разом, навіть якщо для цього доведеться здолати сотні кілометрів. Ламатимете голову над тим, що підготувати коханим до свята. Понад усе вони цінуватимуть ваші почуття та турботу. Найкращими подарунками будуть павербанки, ноутбуки та смартфони”.

Овен (21 березня 20 квітня)

Попрощайтеся з людьми, які заздрять і шкодять. Дозвольте чомусь новому прийти у ваше життя. Готуйтеся до серйозних змін на краще. Навіть розлучення не повинне засмучувати. Ще не відомо, кому пощастило більше. Не за горами знайомство з достойним партнером.

Телець (21 квітня 20 травня)

Руку і серце краще пропонувати у першій половині місяця. Знайомте коханих зі своєю ріднею. Невістки і свекрухи швидко знайдуть спільну мову. Залишайтеся терплячими і ніжними з дітьми. Їм потрібна ваша підтримка.

Близнюки (21 травня 21 червня)

Голову переобтяжуватимуть плітки. Стосунки з коханими триматимуться на вашій ініціативі. Чи готові ви і далі догоджати тим, хто використовує вас як запасний варіант?

Рак (22 червня 22 липня)

Поїздка до батьків із коханими завершиться серйозними змінами у житті. Захочете освідчитися чи зважитеся на переїзд до партнера. Високою буде плодючість організму. Час подумати про поповнення у родині.

Лев (23 липня 23 серпня)

У ваше життя наполегливо втручатимуться родичі. Непереливки буде неодруженим. Влаштувати ваше життя захочуть друзі. Знайомства через когось обернуться проблемами. Наполегливо захищайте особистий простір. Ревнощі позначаться на стосунках із коханими.

Діва (24 серпня 23 вересня)

У життя повернуться колишні коханні. Дармо погоджуєтеся відновити стосунки. Наступите на ті самі граблі. Не варто шукати пару в шлюбному агентстві. Гідної кандидатури не буде. Викинете гроші на вітер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чотири знаки зодіаку, які розбагатіють і знайдуть своє місце під сонцем фінансовий гороскоп на грудень

Терези (24 вересня 23 жовтня)

З’ясуєте, хто є хто у вашому оточенні. Підтримку шукайте у сім’ї. На відміну від колег та знайомих, рідні не вестимуть подвійної гри. Не час іти до шлюбу. Соціальний статус ви ставитимете вище за особисті якості. Через це накоїте помилок.

Скорпіон (24 жовтня 22 листопада)

Зможете підкорити будь-чиє серце, але щоб стати щасливими, доведеться навчитися вчасно робити вибір. Не женіться за двома зайцями. Під час вибору партнера прислухайтеся до серця. Не відмовляйтеся від запрошення на хрестини. Станете хорошим наставником для похресників.

Стрілець (23 листопада 21 грудня)

Поки не варто йти до шлюбу чи пропонувати руку і серце. Насолоджуйтеся холостяцьким життям. Нова дієта дасть вражаючий результат. Ви привабливі та спокусливі. Легко буде підкорити серце людини, яка давно подобається вам. Тим, хто наважиться розірвати стосунки, доведеться ще кілька місяців судитися за розподіл майна і розмір аліментів.

Козеріг (22 грудня 20 січня)

Несподівано у ваше життя увійде нова людина. Придивіться до неї. Згодом це спілкування серйозно зацікавить вас. На вихідних з’ясуєте, що вас підставив хтось із друзів. Не сприймайте такі новини близько до серця, щоб не довелося потім лікувати невралгію та безсоння. Скоро все стане на свої місця.

Водолій (21 січня 20 лютого)

Бережіть існуючі відносини. Невелика суперечка може перерости у конфлікт. Є ризик розлучитися з коханою людиною назавжди. Прислухайтеся до скарг дітей. Вони потраплятимуть у неприємності. Їхню неадекватну поведінку сприймайте як сигнал тривоги. Не поспішайте з покараннями.

Риби (21 лютого 20 березня)

Кризу переживуть пари, які готуються до шлюбу. Дехто передумає створювати сім’ю. Випадковий флірт чи службовий роман можуть назавжди розлучити вас з коханими. Вони не пробачатимуть навіть дрібних помилок.

У грудні середня температура може коливатися від -1…2°С до +3°С. Очікується, що зима в Україні буде теплою.