РФ з новою силою вгатила по Авдіївці: багато поранених

Протягом доби росіяни завдали щонайменше 30 ударів по Донеччині.

Від посиленних обстрілів ворога постраждали 17 населених пунктів, повідомила 25 листопада пресслужба поліції Донеччини. Є поранені.

“Рашисти били з авіації, ракетних систем, “Градів”, артилерії. Внаслідок обстрілів поранено жителів Вугледара, Красногорівки та Бахмута, де постраждали й двоє поліцейських. Російські війська продовжують знищувати Авдіївку, яка витримала дев’ять атак”, ідеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росіяни на Луганщині шукають медиків у “відмінній фізичній формі”

Зруйновано та пошкоджено 11 житлових будинків, лікарню, дитячий садок, відділення пошти. Загалом 15 цивільних об’єктів.

Окупанти здійснили ракетний обстріл Торецька. Влучили у дошкільний заклад і лікарню, пошкодили щонайменше п’ять осель. Слов’янськ і деокуповане Дробишеве зазнали ударів із ЗРК С-300. Пошкоджено будинки й поштове відділення, мирні мешканці не постраждали.

На Куп’янському та Лиманському напрямках противник веде оборону. Вогневого ураження від росіян зазнали райони Макіївки, Новоселівського, Стельмахівки і Площанки. Поблизу Новоселівського окупанти застосували ударний безпілотник.

За минулу добу підрозділи Збройних сил України відбили атаки окупантів у районах населених пунктів Стельмахівка і Діброва Луганської області, а також Білогорівка, Яковлівка, Бахмутське, Бахмут, Опитне, Первомайське, Красногорівка, Мар’їнка і Новомихайлівка на Донеччині.