“Ми – фарш”: мобілізовані з Підмосков’я влаштували бунт

Група мобілізованих із Серпухова Московської області заявили, що їх відправили на передову без належної підготовки та озброєння.

За словами росіян, командування їх кинуло. Відповідне відео оприлюднили у соцмережах.

Мобілізовані також розповіли про великі втрати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Луганщині росіяни “мобілізували” всіх чоловіків до 60 років

“Нас заздалегідь ввели в оману, не було жодного виду підготовки, тільки снаряди дали. Народ в жаху, ми не знаємо, яке наше основне завдання. Зараз завдання вижити. Нас залишилося не так багато, нас пошарпало. Але ми не поранені, не вбиті і ми не в полоні. З нами повелися дуже погано. Комбат від нас відмовився”, сказав чоловік, який назвався Володимиром Гуріним.

Тепер група окупантів відмовляється повертатися на передову та віддавати зброю.

“Командування у нас немає. Ми збиваємося в роту і командуємо самі собою. Нас кинули на розтерзання ворогові. Ми фарш”, сказав мобілізований.

А їхні родичі кажуть, що їм вдома погрожують судом.

Через два місяці після того, як президент Росії Володимир Путін оголосив про так звану “часткову мобілізацію”, видно певні тенденції у застосуванні резервістів на фронті. Так, їхнє розгортання часто характеризується плутаниною щодо відповідності вимогам служби, недостатньою підготовкою та особистим спорядженням. Про це повідомляє міноборони Великої Британії.

У Кубинці Московської області РФ мобілізовані посварилися з командувачем. Для військового керівництва влаштували показовий огляд військ, пишуть російські ЗМІ Один солдат заявив, що стройовий крок на війні йому не знадобиться.