Переможні новини: ЗСУ на Запоріжжі “знешкодили” низку техніки з окупантами

За минулу добу підрозділи Збройних сил України відбили атаки окупантів у районах населених пунктів Стельмахівка і Діброва Луганської області, а також Білогорівка, Яковлівка, Бахмутське, Бахмут, Опитне, Первомайське, Красногорівка, Мар’їнка і Новомихайлівка на Донеччині.

Українська авіація продовжує нищити загарбників, повідомив Генеральний штаб ЗСУ вранці 25 листопада. Протягом минулої доби українські воїни завдали 12 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки противника та двох позиціях його зенітних ракетних комплексів.

“Підрозділи ракетних військ і артилерії Сил оборони в той же час уразили чотири пункти управління, два райони зосередження особового складу та ОВТ, станцію розвантаження озброєння та військової техніки, склад боєприпасів та ретранслятор ворога”, ‒ йдеться в повідомленні.

Водночас підтверджено вогневе ураження підрозділами Сил оборони 23 листопада районів зосередження живої сили та військової техніки загарбників в населеному пункті Зелений Яр Запорізької області. Втрати противника склали два вантажних автомобіля, понад 15 поранених та 20 загиблих військовослужбовців.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Запорізькій області ЗСУ знищили комплекс С-300, з якого РФ вбила немовля у Вільнянську мер Мелітополя

В населеному пункті Мостове Запорізької області російські окупанти змушують місцеве населення переоформлювати документи на нерухомість та землю відповідно до законодавства Російської Федерації.

“У разі відмови погрожують “націоналізувати”, тобто просто забрати це нерухоме майно”, ‒ звітує Генштаб.

Російські війська у тимчасово окупованому Криму активно готуються до оборони півострова. Там, зокрема, облаштовують позиційні райони на півночі Джанкойського району.