З неба, мінометів та артилерії. Ворог вдарив по 35 населених пунктах України

Російські окупанти продовжують тероризувати мирне населення України обстрілами.

Також у прикордонних районах Брянської та Курської областей противник продовжує виконувати завдання з прикриття кордону, проведення демонстраційних і провокаційних дій. Про це повідомив Генеральний штаб Збройних сил України у вечірньому зведенні 24 листопада.

Ворог обстріляв з артилерії на Сіверському напрямку райони населених пунктів Гай, Хрінівка і Ясна Поляна Чернігівської області та Басівка і Середина-Буда на Сумщині.

“На Слобожанському напрямку, з прикордонних районів Бєлгородської області, противник обстріляв з мінометів, ствольної та реактивної артилерії райони восьми населених пунктів Харківської області. На Куп’янському та Лиманському напрямках окупанти обстріляли, зокрема, райони населених пунктів Берестове, Андріївка, Курилівка, Куп’янськ і Кислівка Харківської області; Площанка і Макіївка на Луганщині та Ямполівка і Торецьк Донецької області”, йдеться в повідомленні.

На Бахмутському та Авдіївському напрямках загарбники зосереджують основні зусилля на наступальних дій.

“Зафіксовано ворожі обстріли по обʼєктах в районах 10 населених пунктів. Також ворог завдав авіаударів поблизу Спірного, Невельського і Кам’янки. На Новопавлівському та Запорізькому напрямках окупанти обороняють захоплені раніше рубежі”, додали в Генштабі.

Доповнюється.