Київ після ракетного удару: яка зараз ситуація в столиці зі світлом і водою

70% житлового фонду Києва перебувають у режимі аварійного відключення електроенергії.

Такою є ситуація в столиці станом на 17:20 24 листопада, повідомили в Київській міській військовій адміністрації.

“Водопостачання по усім районам столиці відновлено. Проте, подекуди ще фіксуються проблеми з тиском води в мережі. Ремонтні та аварійні бригади Києва у посиленому режимі працюють над відновленням теплопостачання”, йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Світло завжди перемагає темряву” Зеленський показав нові кадри незламності українців

Минулої доби противник завдав 78 ракетних і 23 авіаційні удари. Здійснив понад 70 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ і населених пунктах, повідомив Генштаб ЗСУ. Під масовану ракетну атаку ворога потрапили Київ і сім областей.

Під час масованого удару по житлових будівлях та енергетичній інфраструктурі в Києві, Київській, Вінницькій, Львівській, Кіровоградській, Запорізькій, Харківській і Донецькій областях російські окупаційні війська випустили 67 крилатих ракет і до 10 ударних БпЛА “Ланцет”. У результаті ворожої атаки є загиблі та поранені.

Запорізька атомна електростанція отримала живлення після ракетної атаки окупантів 23 листопада. На Рівненській, Південноукраїнській та Хмельницькій АЕС запускають енергоблоки. Вони були відключені внаслідок зниження частоти в енергосистемі через пошкодження енергетичної інфраструктури росіянами, повідомили в Енергоатомі.

Персонал українських АЕС готовий оперативно реагувати на подібні ситуації, запевнили в компанії.