Подоляк звернувся до шанувальників “кривавих угод з дияволом”

Війна в Україні не може закінчитися “компромісом”.

Шанувальники “кривавих угод з дияволом” мають позбутися ілюзій. Про це у Twitter написав радник голови Офіса президента Михайло Подоляк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: По всій Україні почали діяти “Пункти незламності”: як знайти

“Усім прихильникам realpolitik і кривавих угод із дияволом: позбувайтеся ілюзій. Ця війна не може закінчитися “компромісом” за рахунок територій України та життів українців. Росія обов’язково має програти на полі бою та заплатити високу ціну за злочини проти людяності” наголосив Подоляк.

За минулу добу противник завдав 78 ракетних і 23 авіаційні удари. Здійснив понад 70 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ і населених пунктах, повідомив Генштаб ЗСУ. Під масовану ракетну атаку ворога потрапили Київ і сім областей.

Під час масованого удару по житлових будівлях та енергетичній інфраструктурі в Києві, Київській, Вінницькій, Львівській, Кіровоградській, Запорізькій, Харківській і Донецькій областях російські окупаційні війська випустили 67 крилатих ракет і до 10 ударних БпЛА “Ланцет”. У результаті ворожої атаки є загиблі та поранені.