Хто стане заможним та успішним у перший день після молодика – гороскоп на 24 листопада

24 листопада відпочиньте від безкінченної гонитви за матеріальними благами. Навчіться відкидати зайве, і фінансова ситуація покращить. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

“Те, що має бути вашим, неодмінно опиниться у ваших руках, – говорить астрологиня. Накопичилося багато планів та ідей. Перегляньте свої справи за рік, проаналізуйте, чого досягли, а де помилилися. Найкраща стратегія зараз планування на короткі періоди: тиждень або місяць. Обдурити когось буде важко. Авантюру швидко викриють. Не вдавайте з себе того, ким не є насправді. Найважчу роботу заплануйте на ранок. Тоді легко буде знайти оригінальне вирішення проблем. Добре засвоюватимуться іноземні мови. Заможними та успішними у перший день після молодика мають шанс стати Тельці, Діви і Козероги. Більше грошей стане у кишенях Скорпіонів і Риб”.

Овен (21 березня 20 квітня)

Утримайтеся від брехні. Не можете сказати правду, промовчіть. Уникайте конфліктів на роботі. Не час здавати аналізи і приймати швидкі рішення щодо лікування.

Телець (21 квітня 20 травня)

Бракуватиме часу на розваги. Хоча б годину в день присвячуйте собі. Аби уникнути аварійних ситуацій, не працюйте із зіпсованою технікою. Відсутність електрики завадить завершити роботу вчасно. Доведеться затриматися в офісі надовго.

Близнюки (21 травня 21 червня)

Чим менше інші знатимуть про вас, тим краще. Розрадять найрідніші. Завдяки їм ви станете мудрішими. Серед нових знайомих будуть підлі і заздрісні суперники.

Рак (22 червня 22 липня)

Поза увагою залишаться інтереси коханих. Подбайте про здорову атмосферу в родині. Не забувайте про нащадків. Дайте дітям вдосталь уваги, аби не втратити їхню довіру.

Лев (23 липня 23 серпня)

Важко буде поєднувати роботу й особисте життя. Забуватимете про дні народження коханих та сімейні традиції. Не дивуйте, якщо вони розлютуються і гримнуть дверима.

Діва (24 серпня 23 вересня)

Важко буде втримати гроші у руках. Добре думайте, як примножити заощадження. Не жертвуйте власним часом, щоб догодити комусь. Зараз можна побути егоїстами. Долікуйте застуду і грип, аби уникнути ускладнень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Синоптик розповів, якою буде погода на Новий рік і Різдво в Україні

Терези (24 вересня 23 жовтня)

Звільніть дім від старих речей. Це допоможе оновити простір навколо себе і почуватися здоровішими. На працьовитих чекають високі заробітки, а на самотніх особлива зустріч.

Скорпіон (24 жовтня 22 листопада)

До змін на роботі ставтеся як до цікавої пригоди. Довіряйте своїм передчуттям і готуйтеся отримати винагороду за плідну працю. Виявляться спадкові хвороби. Поцікавтеся, які недуги властиві вашому роду. З появою перших симптомів зверніться до лікаря.

Стрілець (23 листопада 21 грудня)

Колеги цінуватимуть вас за ініціативність та вміння об’єднувати команду. Шеф запропонує підвищення. Допоможіть дітям стати успішнішими у школі. Не критикуйте. Стережіться переохолодження. Це може призвести до запалення легень і гаймориту.

Козеріг (22 грудня 20 січня)

Терпіння та упевненість у своїх силах допоможуть збільшити заробітки. Це вдалий день для заміжжя. Щастя прийде у ваш дім. Не тривожтеся за долю стосунків.

Водолій (21 січня 20 лютого)

День вдалий, аби придбати авто, замінити побутову техніку у домі та купувати нерухомість. Нова квартира принесе господарям затишок. Легко буде викрити помилки у договорі про купівлю-продаж. Загостриться інтуїція. Відчуєте, з ким не варто мати справу.

Риби (21 лютого 20 березня)

Перш ніж змінювати роботу, поцікавтеся умовами оплати. Ближчим часом доведеться заощаджувати. Заробити допоможуть випадкові знайомі. Не варто купувати одяг. Він не пасуватиме.

Завідувачка відділу прикладної метеорології та кліматології Українського гідрометеорологічного інституту ДСНС Віра Балабух прогнозує теплу зиму. У грудні середня за місяць температура може коливатися від -1…2°С до +3°С. Очікується, що зима в Україні буде теплою, адже останні роки ми не бачимо суворих зим.