Життя не вчить: екснаречену Кличка помітили з колишнім, який її бив

Американська акторка 33-річна Гейден Панеттьєрі знову засвітилася у товаристві рієлтора 32-річного Браяна Гікерсона, з яким її пов’язували кількарічні аб’юзивні стосунки.

Їх сфотографували в аеропорті Лос-Анджелеса, пише Page Six. Пара кудись летіла разом, а перед рейсом перекусила у кафе.

“Незрозуміло, чи це означає, що акторка поновила стосунки з чоловіком, який не раз її лупцював. Можливо, молоді люди проводять час разом як друзі. У липні, відповідаючи на запитання папараці, Гікерсон запевняв, що саме так воно і є”, ідеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ексдружина Кличка звабливо оголила ноги та плечі для фото

Ексбойфренд Панеттьєрі не лише бив, але й кусав колишню наречену Володимира Кличка. Раніше акторка мала залежність від алкоголю та наркотиків. Їй навіть довелося поступитися боксеру правом опіки над їхньою 7-річною донькою.

Американську акторку Гейден Панеттьєрі почав бити рієлтор Браян Гікерсон одразу після того, як пара почала зустрічатися. Напередодні цих стосунків жінка розірвала заручини з Володимиром Кличком: вони були разом протягом дев’яти років та виховували спільну доньку Каю Євдокію. Панеттьєрі знала, що Гікерсон не контролює себе: при ній він навіть відлупцював свого батька. Акторка стала жертвою рієлтора, коли той був у нетверезому стані. Жінка отримала три удари по обличчю, після чого викликала поліцію. Згодом з’ясувалося, що чоловік підіймає на неї руку не вперше. Гікерсону світило до чотирьох років в’язниці. Але з нього зняли всі звинувачення і закрили справу. Місяць по тому, в листопаді 2019 року, акторка повернулася до нього, пара відсвяткувала День подяки разом. Та 14 лютого чоловік знову напав на Панеттьєрі: під час сварки почав кидати її та бити кулаками по обличчю. Гікерсона заарештували.