Допомогти ДСНС: як Parimatch посилює одеських рятувальників

У межах технологічного підсилення захисників України під час повномасштабної війни бренд Parimatch передав ГУ ДСНС України в Одеській області важливе для щоденної роботи рятувальників технічне обладнання: монітори, ноутбуки, відеокамери, пристрої безпекового живлення, системні блоки та комплектуючі до них.

У боротьбі з наслідками надзвичайних ситуацій та численних ворожих обстрілів, представники ДСНС потребують сучасної техніки. Вона стане в пригоді як для злагодженої роботи між головним управлінням і рятувальниками на місцях, так і для фіксації, обробки та пришвидшеної передачі інформації з місць подій.

Розуміючи цю потребу, Parimatch надав понад 45 одиниць техніки Головному управлінню ДСНС в Одеській області. Передусім це системні блоки, багатофункціональні пристрої, монітори, ноутбуки, відеокамери, пристрої безпекового живлення та інше. Також компанія забезпечила підрозділ комплектуючими до техніки у вигляді мережевих фільтрів, кабелів живлення, VGA, DVI кабелів та адаптерів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Атаки на українську енергосистему: уряд готується до всіх можливих сценаріїв

“Український бізнес, як і все суспільство, захоплюється самовідданістю рятувальників, які перші виїжджають на виклик та долають наслідки російських обстрілів. Щоб одеська команда рятувальників мала змогу оперативніше й ефективніше реалізовувати свої завдання, ми забезпечили її технологічне підсилення. Техніка допомагатиме координувати дії робітників ДСНС у регіоні”, зазначила Наталія Гілевич, CEO Parimatch Ukraine.

За дев’ять місяців активної війни Parimatch переказав на рахунки Мінсоцполітики, фонду дружин і матерів захисників Маріуполя, а також фонду Shakhtar Social ФК “Шахтар” понад 7,4 млн грн у якості гуманітарної допомоги.