Бренди професійної косметики

Сьогодні ринок косметики перенасичений. Вибрати складно навіть експертам у сфері косметології, не кажучи вже про споживачів, котрі бачать на полицях магазинів десятки подібних продуктів.

І поки одні косметичні бренди безперервно копіюють колег, інші буквально змінюють ринок косметології, пропонуючи споживачам кардинально нові рішення у догляді за шкірою. Сьогодні поговоримо про космецевтичні марки, які є справжніми новаторами у своїй сфері.

● RejudiCare канадський бренд, завдяки інноваційним розробкам якого з’явилась можливість у рази підвищити ефективність у боротьбі з фотостарінням шкіри, акне, гіперпігментацією.

● Allies of Skin та його “молодший брат” PSA бренди, які дозволяють скласти просту, зрозумілу систему догляду, яка відповідає всім потребам шкіри. Мультифункціональні засоби включають біодоступні компоненти з доведеною ефективністю в оптимальних концентраціях.

● Bella Aura унікальним чином поєднує високу ефективність та 100% натуральність складів. Космецевтика націлюється на три основні причини проблем шкіри зневоднення, запалення та оксидативний стрес. Ефективність формул підтверджується дослідженнями in vivo та in vitro.

● HoliFrog бренд, визнаний експертом у сфері очищення шкіри. Чисті, безпечні склади, фокус на комплексному оздоровленні шкіри, турбота про навколишнє середовище споживачі мають безліч причин для вибору косметики цього бренду.

● Phyto-C вже четверте десятиліття не змінює свого безкомпромісного ставлення до якості, ефективності та чистоти формул і впевнено займає позиції світового лідера у сфері натуральної антиоксидантної косметики.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тріщини й сухість на губах: як захистити ніжну шкіру взимку

Можливості космецевтики

● Вирішення одночасно кількох б’юті-завдань. Додавши лише кілька космецевтичних засобів у свій догляд, вдається забезпечити і оздоровлення, і профілактику, і корекцію естетичних недосконалостей.

● Доведена ефективність. Професійна якісна космецевтика передбачає обов’язкове проведення тривалих та ретельних досліджень та тестів.

● Фокус на здоров’я. Космецевтика працює не лише над покращенням візуального стану шкіри, а й над планомірним її оздоровленням.

Знайомтеся з космецевтикою світових брендів

Компанія Lotana є ексклюзивним офіційним постачальником продукції Allies of Skin, Bella Aura, HoliFrog, Phyto-C, PSA, RejudiCare, а отже, може гарантувати своїм клієнтам оригінальність, якість, доступ до новинок і лімітованих пропозицій та кращу ціну!