“Маск ще той персонаж” – Трамп не зацікавлений у поверненні до Twitter

Колишній президент США Дональд Трамп не буде повертатися у соціальну мережу Twitter, де його акаунт був заблокований після штурму Капітолія у 2021 році за підбурювання до насильства.

На конференції Республіканської єврейської коаліції в Лас-Вегасі 45-й президент Сполучених Штатів заявив, що у Twitter багато проблем. Про це повідомляє “Європейська правда”.

“Я так не думаю, бо не бачу для цього (повернення у Twitter Gazeta.ua) ніяких причин. У Twitter багато проблем, самі бачите, що там відбувається: залучення падає, багато фейкових акаунтів. А TruthSocial посів місце (Twitter) для багатьох людей, і я не бачу, щоб вони поверталися в Twitter”, сказав Трамп.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Маск висунув ультиматум працівникам Twitter

Республіканець також наголосив, що TruthSocial заснована ним у 2021 році соціальна мережа, орієнтована на прихильників правих набуває популярності, а його охоплення там “неймовірне” і “краще, ніж було у Twitter”.

Водночас Трамп похвалив рішення Ілона Маска придбати соцмережу.

“Мені подобається, що він придбав його Twitter, Маск мені завжди подобався. Я знайшов із ним спільну мову під час свого президентства. Я завжди казав, що він ще той персонаж, але мені, як правило, подобаються такі люди”, додав Трамп.

Новий власник Twitter Ілон Маск повернув експрезиденту Сполучених Штатів Америки Дональду Трампу акаунт у цій соцмережі.

Розблокування профілю стало можливим після голосування користувачів Twitter.

За проголосували 51,8% опитаних (понад 15 млн голосів), проти 48,2%. Тобто різниця становить 3,6%.