Президент попросив завдати Росії “болісних втрат”: подробиці заяви

Країна-агресор Росія має відчути болісні втрати від запровадження ліміту цін на російські енергоресурси.

Такий крок провідних країн повинен бути максимально ефективним. Про це під час спільного брифінгу з прем’єр-міністром Великої Британії Ріші Сунаком сказав президент України Володимир Зеленський, передає Gazeta.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чи треба гнати Росію з G20 Сунак відповів

“Надзвичайно важливо з точки зору безпеки зробити максимально ефективним обмеження експортної ціни на російські енергоресурси, яке має запрацювати найближчим часом. Росія повинна відчути болісні втрати так само, як вона призводить до втрат усіх інших”, ‒ наголосив Зеленський.

Очікується, що обмеження експортних цін на російську нафту, запроваджене країнами G7, запрацює 5 грудня.

Прем’єр-міністр Великої Британії Ріші Сунак відвідав Київ. Він зустрівся з президентом України Володимиром Зеленським. Сторони обговорили найважливіші питання як для наших країн, так і для глобальної безпеки.

Прем’єр-міністр Великої Британії Ріші Сундак під час зустрічі з президентом Володимиром Зеленським відзначив мужність українського народу, яка надихає весь світ. Ріші Сунак наголосив, що Велика Британія допомагатиме Україні доти, поки наша держава не здобуде мир. У підтвердження своїх слів він анонсував новий пакет військової допомоги Україні.