У Запорізькій області окупанти розстріляли родину з двома дітьми – депутат

У селищі міського типу Комиш-Зоря Пологівського району Запорізької області російські військові розстріляли подружжя з дітьми.

Жахливий випадок трапився в ніч проти 18 листопада. Про це в ефірі “Еспресо” повідомив депутат Запорізької районної ради Дмитро Кирильчук.

“Ось, що вони творять у Пологівському районі за минулу добу зафіксований жахливий випадок, коли у селищі міського типу Комиш-Зоря, оця російська нечисть розстріляла родину, подружжя та двоє дітей. На жаль, такі випадки фіксуються, щоб всі знали та розуміли, що ці звірства продовжуються, які були на Київщині, Харківщині та Херсонщині”, сказав Кирильчук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росіяни хочуть збирати кров з мешканців Мелітополя. Змушують рити окопи

За його словами, у напрямку населених пунктів Пологи та Гуляйполя ворог зараз активізувався, хоча це вже не є новим.

“Свіжі мобіки, яких вчора вхопили, а сьогодні привезли, починають творити на місцях свої чорні та брудні справи. І про це треба говорити”, наголосив депутат Запорізької районної ради.

Дмитро Кирильчук зазначив, що на фоні підтягування цього мобілізованого м’яса, успіхи наших сил зростають, сили опору теж чітко та скоординовано протистоять хибному враженню ворога, що він буде утримувати Запорізьку область та кошмарити населення.

У Запорізькій області, в місті Вільнянськ, який 17 листопада був обстріляний російськими окупантами, під завалами житлового будинку виявили тіла вже сімох загиблих.

У цьому будинку жили три сім’ї, приблизно 10 осіб, повідомив заступник глави Офіса президента України Кирило Тимошенко в Telegram.

Вночі 17 листопада Росія ще раз вдарила ракетами по Запорізькій області. Три ракети влучили в один з населених пунктів на Вільнянщині.