Що відбувається на фронті: карта бойових дій від британської розвідки

Російські загарбники намагаються атакувати позиції українських захисників на сході країни.

Водночас наступ Збройних сил України затих. Оновлену карту бойових дій опублікувало міністерство оборони Великої Британії 18 листопада в Twitter.

Російські сили, згідно з даними британської розвідки, намагаються наступати на трьох напрямках у Луганській і Донецькій областях. Атаки ворога проходять, зокрема, в районі Кремінної, Сватового та Бахмута.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чим займається РФ після втечі з правобережжя Херсонщини британська розвідка розповіла

При цьому український контрнаступ на східному фланзі, згідно з даними Великої Британії, зупинився. Хоча ще вчора розвідка країни вказувала ділянки атак ЗСУ на Луганському напрямку.

Збройні сили України продовжують контрнаступ на сході та просуваються в Луганській області. Накопичують танкові групи біля лінії фронту.

На Донбасі не припиняються важкі бої та ворожі штурми, свідчать свіжі мапи американського Інституту вивчення війни (ISW). Окупанти продовжили штурмувати Бахмут, але успіхів не мають.

Тривають контрнаступальні операції ЗСУ в напрямку Сватового та Кремінної. Міністерство оборони Росії заявило, що російські авіаційні та артилерійські удари запобігли атаки українських військ у напрямку Новоселівського та Коломичихи, біля Макіївки, Майданчика та Червонопопівки.