“Гент” попросив вибачення в Яремчука за образливий банер із погрозами, який йому адресували фанати

“Гент” категорично не схвалює банера, який розгорнули із посланням Романові Яремчуку. Це несмак, неповага, і цьому не місце на нашому стадіоні”, – ідеться в повідомленні.

Адміністрація “Гента” наголосила, що банер виготовили і розгорнули окремі вболівальники без відома клубу і “звичайно ж, без дозволу”. Зазначають, що інші вболівальники зняли банер, щойно розібралися у ситуації.

“Гент” від імені винних перепрошує в Романа Яремчука”, – резюмували у колишньому клубі українського футболіста.

У 16-му турі чемпіонату Бельгії “Гент” 6 листопада приймав “Брюгге” і переміг 2:0. Під час поєдинку на одній із трибун “Геламко-Арени” вивісили, а потім прибрали банер: “Смерть зрадникам, Яремчук – Юда”, писала Tribuna.com.

Контекст:

Яремчук виступав за “Гент” із 2017 року, до бельгійського клубу українець перейшов із київського “Динамо”. За даними порталу Тransfermarkt, у складі “Гента” Яремчук забив 61 гол у 152 матчах.

Гравцем “Бенфіки” Яремчук став улітку 2021 року. Виступаючи за “орлів”, український форвард забив дев’ять м’ячів, три з них – на груповому етапі Ліги чемпіонів. 29 серпня 2022 року 26-річний Яремчук перейшов із “Бенфіки” у “Брюгге”.