Не дожив місяць до 35. Репера Аарона Картера знайшли мертвим у ванній

Американський співак й актор Аарон Картер помер. Його серце зупинилося за місяць до 35-річчя.

Картера знайшли мертвим у ванній. Поліція приїхала в його будинок у Ланкастері, штат Каліфорнія, і виявила його тіло в суботу, 5 листопада, близько 11:00. Влада не надає інформацію про можливу причину смерті, передає CNN.

Деякі американські ЗМІ зазначили, що поліція розглядає вбивство як одну з версій. Розслідування триває.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Щиросердно дякую за безмежну любов” хто із зірок утратив батьків цьогоріч

Видання повідомило, що в останні роки репер мав невирішені юридичні проблеми, а також проблеми з психічним здоров’ям. Він зловживав психоактивними речовинами протягом багатьох років, але сам Картер чутки про свою залежність заперечував.

Інформацію про смерть підтвердив молодший брат Нік Картер колишній учасник Backstreet Boys. Він зробив офіційну заяву в Instagram, в якій торкнувся теми наркотичної залежності.

“Я завжди сподівався, що колись він захоче піти здоровим шляхом і, зрештою, знайде допомогу, якої він так відчайдушно потребував. Іноді нам хочеться звинуватити когось чи щось у своєму програші. Але правда в тому, що справжнім лиходієм є наркоманія та психічні захворювання. Я сумуватиму за моїм братом більше, ніж будь-хто. Я люблю тебе, тепер у тебе є шанс нарешті знайти спокій, якого ти ніколи не міг знайти тут, на землі”, написав Нік.

Шотландський актор Роббі Колтрейн, відомий за роллю Геґріда у фільмах про Гаррі Поттера, пішов з життя у 72 роки. Причиною цьому стали одразу кілька захворювань Кінозірка певний час боровся з ожирінням, мав інфекційні захворювання і проблеми із серцево-судинною системою. Також однією з хвороб був сепсис.