“Пташка” з Азовсталі розчулила дописом про свого нареченого, який загинув

Звільнена з російського полону українська захисниця “Азовсталі” Катерина Поліщук із позивним “Пташка” розповіла про свого нареченого, який загинув у війні за Україну.

Відповідний допис захисниця зробила в Instagram.

“Сьогодні про того, завдяки кому я сильна, хто тримає мої крила розгорнутими, хто береже мене, і кохає. Завдяки йому, я знаю що це таке. Хочу щоб ви теж знали його. Вічна пам’ять воїну. Помщуся!”, – написала вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Звільнена з полону “Пташка” показала архівне відео з Азовсталі

Катерина додала, що її коханий був справжнім воїном, напарником і другом. Саме завдяки йому вона сильна, непохитна і, незламна.

“І з неба ти навчив мене бути сильною, непохитною, незламною вже нічим, сталевою. Ти не любив, коли я плачу, опускаю руки. І я не плачу, я борюсь за двох під твоїм захистом”, додала дівчина.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от birdie mad (@mad_birdie31)

Раніше “Пташка” наголосила на необхідності подальшої боротьби за кожного українського воїна, який опинився у полоні РФ. Парамедикиня наголосила, що це обов’язок кожного свідомого громадянина.

21-річна Катерина Поліщук поетка, акторка, парамедик-доброволець Національної гвардії.

Навесні 2021 року пройшла курси домедичної допомоги й вирушила надавати допомогу бійцям у зону бойових дій на Донеччині.

Цього року приїхала до госпіталя в Маріуполі, щоб рятувати людей. Госпіталь розбомбили, Катерина з іншими парамедиками потрапила на завод “Азовсталь”.

19 травня “Пташка” разом з іншими медиками й військовослужбовцями ЗСУ, виконуючи наказ президента, вийшла із заводу. Усі його оборонці потрапили в російський полон.