Помер син відомого англійського актора

У англійської кінозірки Тіма Рота помер молодший син Кормак. Хлопцеві було всього 25 років. Кормак Рот довгий час боровся з раком.

31 жовтня родина повідомила про його смерть, яка сталася 16 жовтня.

“Він був дикою, електричною кулею енергії, і його дух був наповнений світлом і добротою, написали його батьки, Тім і Ніккі Рот. Яким би диким він не був, Кормак також був втіленням доброти. Ніжна душа, яка принесла стільки щастя та надії оточуючим. Горе приходить хвилями, разом зі сльозами та сміхом, коли ми думаємо про цього чудового хлопчика та його 25 років і 10 місяців”.

Рівно рік тому, у листопаді 2021 року, Кормак повідомив в Інстаграм, що у нього виявили запущену стадію раку.

“Я втратив половину свого слуху, 30 кг своєї ваги, мою впевненість, і я продовжуватиму цей вбивчий шлях, доки не зможу якимось чином його зупинити”, написав хлопець.

У своєму останньому пості, опублікованому в серпні, він подякував своїм підписникам за підтримку. “Ви не завжди можете вибирати свою долю. Ви не завжди можете обирати своє майбутнє”, – написав він.

Кормак Рот був талановитим гітаристом, композитором і продюсером, випускником Беннінгтонського коледжу. У 2018 році він випустив альбом Python, а також допомагав із музикою для фільму Мішеля Франка “Новий порядок” 2020 року.

Його батько – англійський актор і режисер та кінопродюсер Том Рот – найбільш відомий участю у таких фільмах як “Скажені пси”, “Кримінальне чтиво”, “Неймовірний Халк” і “Роб Рой”.

Номінований на премію Оскар і Золотий глобус, лауреат премії BAFTA та Європейської кіно конференції.

Найбільш знаменитий своєю дружбою та багаторічним співробітництвом з кінорежисером Квентіном Тарантіно.

У 1998 році Тім Рот бував в Одесі на зйомках фільму “Легенда про піаніста”.

https://kino.24tv.ua/tom-rot-yakiy-90-h-vidvidav-ukrayinu-vtrativ-25-richnogo-sina_n2188859