Наслідки російських ударів по Рівненщині показали на фото

Енергетичні системи на Рівненщині сьогодні, 22 жовтня, потрапили під масований ракетний удар Росії.

Над ліквідацією наслідків ударів працювало 16 одиниць спецтехніки Держслужби з надзвичайних ситуацій та майже сотня рятувальників. Про це у Telegram повідомив голова Рівненської ОВА Віталій Коваль.

Він також опублікував фото наслідків влучань та героїчної роботи рятувальників.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія хоче спровокувати нову хвилю біженців ‒ Подоляк про масовані удари по Україні

“Дякую нашим рятувальникам за пекельний та героїчний труд. Низькій уклін вашим зусиллям, самопожертві та відданості справі”, ‒ зазначив Коваль.

Ситуація у Рівному та області поки що залишається складною. Так, через відсутність електроенергії у багатьох помешканнях ще немає води, повідомив міський голова Олександр Третяк.

“Рівнеоблводоканал робить усе, щоб якомога швидше подати воду всім мешканцям міста. Працюють всі аварійні бригади підприємства. Вода буде тимчасово подаватися з пониженим тиском до повного відновлення подачі електроенергії”, ‒ зазначив Третяк.

Вранці 22 жовтня росіяни вдарили ракетами по Рівненщині. Була успішна робота протиповітряної оборони. Але деякі ракети влучили в цілі. Про це повідомив у Telegram голова Рівненської ОВА Віталій Коваль. Електроенергії немає в частині Рівненського району.

Із ночі 22 жовтня Росія здійснила масовану атаку по Україні, випустивши 36 ракет. Більшість з них були збиті, повідомив у Telegram президент Володимир Зеленський. За його словами, країна-агресор продовжує тероризувати Україну.