Пєсков побідкався на допомогу НАТО Україні

НАТО де-факто “влізло в український конфлікт” і істотно ускладнює ситуацію, але це жодним чином не впливає на мету Російської Федерації.

Про це заявив спікер президента РФ Дмитро Пєсков. Він також натякнув на подальшу мобілізацію в країні, повідомляють пропагандистські ЗМІ Кремля.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В РФ тим, хто не хоче мобілізуватися, запропонували змінити стать

“Одна річ це “київський режим”, а інша річ це потенціал НАТО. Це додаткове навантаження. Але наш потенціал дозволяє продовжувати в цих умовах “операцію”, заявив він.

Також речник Путіна намагався виправдати провали “другої армії світу” у війні, натякнувши, що росіянам не варто розслаблятися у питанні щодо мобілізації.

“Це вимагає, напевно, нашої такої внутрішньої економічної та іншої мобілізації”, сказав Пєсков.

Керівництво Російської Федерації дозволом на “часткову мобілізацію” визнало, що ситуація для них на війні в Україні жахлива.

Таку думку висловив воєнний експерт, колишній командувач Сухопутних військ США на Європейському континенті генерал-лейтенант Бен Годжес в ефірі українського телеканалу.

21 вересня президент РФ Володимир Путін оголосив часткову мобілізацію. Призивають нібито росіян, які перебувають у запасі. Після чого різко зросла кількість бажаючих виїхати з Росії.