Амуніція, автівки й металошукачі – що передав Parimatch для ЗСУ у вересні

З перших днів повномасштабного вторгнення РФ в Україну Parimatch розгорнув системну й усебічну підтримку ЗСУ від закриття нагальних потреб в амуніції до передавання високотехнологічного обладнання на передову. Компанія знаходить ресурси й для підтримання важливих гуманітарних ініціатив. Тільки у вересні об’єми допомоги Parimatch сягнули 10 млн грн.

Левова частина коштів пішла на закупівлю 395 одиниць якісної та сучасної амуніції, чотирьох металошукачів, оптичних приладів і дронів. Також компанія передала ЗСУ 26 автівок і медичні аптечки. Усі перераховані ініціативи передусім направлені на збереження життя й здоров’я українських захисників, які сміливо й самовіддано захищають територіальну цілісність України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЄС профінансував військову допомогу на суму 2,5 млрд на потреби ЗСУ

“У всіх наших ініціативах, зосереджених довкола підтримки армії, ми керуємося однією мотивацією допомогти тим, хто боронить Україну. Це наш пріоритет роботи в тилу. Продовжуємо робити все, що від нас залежить, і навіть більше, щоб прискорити наближення перемоги”, зазначила Наталія Гілевич, CEO Parimatch Ukraine.

У вересні компанія також долучилася до благодійної допомоги, спрямованої на гуманітарні цілі. Зокрема підтримала громадську організацію “Жінки зі сталі”, створену родичками військових, які опинилися в полоні, зникли безвісти або загинули. А також направила грошову допомогу Міністерству соціальної політики в розмірі 1,2 млн грн на поточні гуманітарні потреби українців.