Дружина колишнього “холостяка” поділилася, як вони пережили кризу в стосунках

Блогерка Даша Квіткова розповіла, як вони з ведучим Нікітою Добриніним подолали кризу в стосунках.

Після народження сина Лева у подружжя з’явилися складнощі в шлюбі. Про те, як пара зуміла подолати їх, Квіткова розповіла в Instagram.

“Через нерви, недосипання, втому та нестачу часу почалися претензії одне до одного через ніщо. Тому ми вчасно зрозуміли, що не хочемо й далі руйнувати нашу сім’ю, а навпаки хочемо прожити разом усе життя, а для цього треба працювати і щось робити”, поділилася вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кацурін опублікував фото оголеної Дорофєєвої

Подружжя разом вирішувало всі проблеми. Квіткова і Добринін працювали з психологом та навчилися чути одне одного.

“Цей період ми пройшли разом і зробили це вдало. Були парні сеанси з психологом та багато роботи над собою. Ми багато говорили. Чули та слухали. А головне любили та любимо. Тому все вдалося”, розповіла Квіткова.

Не змогла впоратися з кризою в стосунках інша пара українського шоубізнесу. Актор Костянтин Войтенко оформив розлучення із дружиною Валентиною Марініною.

33-річна Валентина (учасниця другого сезону “Танцюють всі!”) та 34-річний Костянтин роз’їхалися ще 2021 року тоді актор брав участь у “Танцях з зірками”, написала Валентина в Instagram.

Пара виховує дочку Емілію, яка народилася у 2016 році. Войтенко та Марініна одружилися 2015-го, але торік у пари почалися проблеми у шлюбі.