Держдума рф підтримала анексію окупованих територій України

Держдума РФ

Повномасштабна війна росії проти України

Державна Дума проголосувала за так зване “приєднання до складу РФ” захоплених українських територій на позачерговому засіданні

Держдума Росії підтримала незаконну анексію окупованих територій Херсонської, Запорізької, Донецької та Луганської областей.

Про це повідомляють “РИА Новости”.

Державна Дума проголосувала за так зване “приєднання до складу РФ” захоплених українських територій на позачерговому засіданні сьогодні, 3 жовтня.

Тепер незаконну анексію має підтримати Рада Федерації РФ. Раніше спікер верхньої палати Валентина Матвієнко заявила, що Радфед розгляне питання “приєднання” 4 жовтня.

Нагадаємо, 27 вересня рф завершила “референдуми” на окупованих територіях України – й оголосила “результати”. Жодні “референдуми” росіян нічого не змінять для Києва, заявив Зеленський. Також стало відомо, що Україна скликала Радбез ООН.

Хоча у театралізованому “голосуванні” взяли участь менш як 1% від мешканців окупованих регіонів, на росії радісно відзвітували, що Донецька, Луганська, Запорізька і Херсонська області України “повертаються додому”.

Робіть свій внесок у перемогу – підтримуйте ЗСУ.

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.