Порошенко візьме участь у Конференції правлячої Консервативної партії Великої Британії в Бірмінгемі

Петро Порошенко

В рамках візиту до Великої Британії Петро Порошенко також відвідає кілька військових підприємств та складів

Петро Порошенко здійснить робочу поїздку до Великої Британії для участі у Конференції Консервативної партії Великої Британії у Бірмінгемі за участь нового прем’єр-міністра Л.Трас. У рамках Конференції заплановано виступ Петра Порошенка на тему глобальних безпекових викликів, під час якого буде представлено бачення “формули перемоги” над путінським режимом.

Лідер “Європейської Солідарності” проведе низку зустрічей з представниками британських консерваторів в уряді та парламенті Великої Британії для зміцнення підтримки нашої держави, в тому числі на шляху вступу України до НАТО.

В рамках візиту до Великої Британії Петро Порошенко також відвідає кілька військових підприємств та складів у цій країні, звідки відправить до України чергову партію “смаколиків” для Збройних сил України.

Нагадаємо, Петро Порошенко, який бере участь у міжнародній безпековій конференції у Вісбі на острові Ґотланд (Швеція), обговорив з американським дипломатом, спеціальним представником Держдепартаменту США з питань України у 2017-2019 роках Куртом Волкером спільні кроки України і західних союзників для перемоги над російським агресором.