“Нах*й ми сюди полізли?.. Весь в грязюці, як чмо…” – військові РФ вже хочуть додому

Військовим російської окупаційної армії, схоже, набридло воювати в Україні.

Емоційну розмову одного з окупантів із кимось з рідних, перехопило і оприлюднило Головне управління розвідки Міноборони України.

Чоловік не стримується, говорячи про війну та своє командування.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Дідусів забирають, яким по 60-65 років” окупанту розповіли, як проходить мобілізація

“Нах*й ми сюди полізли? Нах*й ця країна потрібна, бл*дь… В кишенях земля, в трусах земля, весь в грязюці, як чмо… Від консервів уже нудить бл*дь…”, каже російський військовий.

Судячи з розмови, він дуже захотів додому. Каже, збирали навіщось їхні списки.

“Надіюся раніше з*батися звідси, може воно закінчиться… Може нас зберуть і ввивезуть звідси нах*й… А може просто збирають списки хто де знаходиться”.

Чоловік також охарактеризував своє командування:

“Командування в мене кінчене. І в нашої дивізії бл*дської. Навіть не цікавляться, де ми. Їм взагалі пох*ю”.

Не надто сподіваючись на командування, співрозмовниці він сказав запам’ятати, що підрозділ його зараз біля Шипилівки Луганської області.

Військовослужбовець РФ розповів матері, яка хоче домогтися повернення сина додому, про загибель старшини. Водночас мати дорікає синові, що він не розповідає їй правду про те, що відбувається на фронті. Перехоплену розмову опублікувало ГУР України.

Інший військовослужбовець РФ розповів дружині останні новини з фронту. Зокрема, окупант поскаржився, що особового складу майже не залишилось, натомість генерали вимагають повертати втрачені території.